Expositie Marion Storm en Marijke van der Linden

Duo-expositie “huid” in Galerie Mildam
Van zondag 3 oktober t/m 19 december exposeren keramiste Marion Storm en beeldend kunstenaar Marijke van der Linden uit Ruinen in het galerie kerkje in Mildam.

In het tentoongestelde werk hebben beide exposanten zich bezig gehouden met het thema “huid”. Marion is als keramiste steeds op zoek naar het juiste gevoel, de huid, die zij haar werk wil meegeven. Ze houdt van een verweerd, aangetast uiterlijk. Sober, soms kleurrijk, maar altijd met een aards en stoer karakter.
Marijke haalt veel van haar inspiratie uit de natuur. Zij heeft zich, na een vondst op de heide van een oude adderhuid, bezig gehouden met de functie van de menselijke huid. Deze processen laten zich vertalen in haar werk.
Tijdens de duo-expositie kunt u de interpretatie van beide kunstenaars bekijken.
Storm en van der Linden werken vaker samen. Ze zijn beide lid van het Beeldend Collectief Drenthe en organiseren jaarlijks de zomer-expositie Art to go Ruinen.
Behalve van de twee gastexposanten is ook werk te bekijken van de zeven vaste kunstenaars.
Het werk van Marijke en Marion is te zien bij Galerie  Mildam, van 3 oktober t/m 19 december, Schoterlandseweg 37,  8454KB  Mildam. Openingstijden: vr-, za- zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur. Elke eerste zondag van de maand is er Open Huis dan zijn alle kunstenaars zelf aanwezig.