Galerie Mildam – expositie Klaske Kalsma-Vlasma

Vanaf 1 juni aanstaande is Galerie Mildam weer open voor publiek. Er wordt gestart met een tijdelijke expositie van aquarellen van Klaske Kalsbeek.

Klaske werd geboren te Buitenpost, nu woonachtig in Rottevalle. Reeds op jonge leeftijd werd zij geboeid door de diverse mogelijkheden op het gebied van creativiteit. Zo maakte zij een tijdlang kunstwerken van brooddeeg en klei.
Echter vanwege haar grote bewondering en liefde voor bloemen en de natuur, met in het bijzonder de roos, wilde zij deze tastbare schoonheid voor eeuwig op het schildersdoek vastleggen. In 1992 heeft zij voor het eerst in haar leven een penseel ter hand genomen en is zij begonnen haar gevoelens voor bloemen in schitterende aquarellen tot uitdrukking te brengen.
Geraakt door de natuur bouwt zij al schilderend haar compositie op van bloemen , stillevens en het landschap..Kijkend naar haar werken kan men concluderen dat zij over een echte gave beschikt.
Reeds vijf keer ontving zij een prijs tijdens een expositie in Friesland en een eerste prijs op de Art Expo 1997 in Amsterdam.

Klaske Kalsbeek-Vlasma exposeert van 1 juni t/m 31 juli in Galerie Mildam, Schoterlandseweg 37,8454 KB Mildam.
Openingstijden vrijdag t/m zondag van 14.00 – 17.00 uur.