Links

Instantie Website Omschrijving
Gemeente Heerenveen www.heerenveen.nl/ Sportstad van het noorden; een gezellig centrum, gevarieerde woonwijken, een bosrijke omgeving en een positief ondernemersklimaat. Heerenveen biedt u veel. Deze website geeft informatie aan burgers, bedrijven, bezoekers en andere belangstellenden.
Dorpsfeest Mildam/Katlijk www.dorpsfeestkatlijkmildam.nl/ Hier vindt u alle nieuwtjes, het programma, foto’s etc. van het gezamenlijke dorpsfeest van de dorpen Mildam en Katlijk.
Turfroute www.turfroute.nl/ Op deze website vindt u informatie over de Turfroute en de Stichting De Nije Kompanjons.
Jabikspaad www.jabikspaad.nl/ Het Jabikspaad bestaat uit een wandel- en een fietsroute van Sint Jacobiparochie in Noordwest-Friesland, via o.a. Mildam naar Hasselt in Noord-Overijssel.
Ondernemersvereniging O.N.M.K.B. www.onmkb.nl/ De handelsvereniging van het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Oudehorne, Nieuwehorne, Mildam, Katlijk en Bontebok.
Katlijk www.katlijk.nl/ Website van buurdorp Katlijk.
Oude- en Nieuwehorne www.oude-nieuwehorne.nl/ Website van buurdorpen Oude- en Nieuwehorne.
De Frije Wiken www.defrijewiken.nl/ Recreatie en toerisme in de zuidoosthoek van Friesland. 14 dorpen, waaronder Mildam, zijn hier op de kaart gezet.
Friesland Wonderland www.frieslandwonderland.nl/ Website met toeristische informatie over Friesland.
HisGis www.hisgis.nl/ Op deze website is historische en geografische informatie over heel Friesland te vinden. De site is bedoeld voor ieder met interesse in kaarten, historie, huizen, namen, genealogie en grondbezit.
Provincie Fryslân www.fryslan.nl/ Website van de provincie Friesland.
Galerie ‘It Alde Tsjerkje’ www.galerie-italdetsjerkje.blogspot.nl Vanaf 1983 is het Kreatief Kollektief actief in het kerkje van Mildam. Dit kollektief bestaat (momenteel) uit 6 personen die elk één of meer technieken van kunst/kunstnijverheid uitoefenen en hun producten hier verkopen. Er zijn ook regelmatig gastexposities.
Ans Smits www.anssmits.com/ Informatie over het werk van beeldend kunstenaar Ans Smits uit Mildam.
Anneke van Santen www.artsant.nl/ Informatie over het werk en de exposities van Anneke van Santen uit Katlijk.
Anneke van Santen en
Ruud de Ruiter
www.tribal-art.nl/ Anneke van Santen en Ruud de Ruiter verzamelen en exposeren Afrikaanse kunst. Enkele keren per jaar houden zij een expositie.
Willem Pruis www.willempruis.nl/ Website van Willem Pruis, woonachtig te Mildam. Leuke site met schitterende zelfgemaakte foto’s.
Praktijk voor levensloopbegeleiding www.levensvragen.nu/ Website van Yvonne Meesters uit Mildam.
Knooppunt internetproducties www.knoop.nl/ Knooppunt internetproducties is een bedrijf dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) in het noorden van Nederland. Zij ontwerpen, programmeren en hosten presentaties op internet.
Uitvaartvereniging Mildam-Katlijk e.o. www.dle-mildamkatlijk.nl  “De laatste eer”  Uitvaartvereniging Mildam-Katlijk e.o.
Lânskipsfûns Oranjewâld-Ketlik www.landschapsfonds-oranjewoudkatlijk.nl