Duofiets Mildam in Rabobank ledenblad “Dichterbij”

Klant van de Rabobank? Dan hebt u ongetwijfeld de Dichterbij ontvangen, het blad dat naar 33.000 vaste klanten gaat van de Rabobanken in Heerenveen-Zuidoost Friesland. De Rabobank is trots dat zij Mildam konden helpen mobiel te worden voor iedereen. Terecht, want vorig jaar schreven ze maar liefst € 6.500 voor een duofiets bij op onze rekening. Het leeuwendeel van de aanschaf!
En wij? Dankbaar, blij én trots! In het Rabo-blad trappen fietsvrijwilliger Peter Dral met dorpsgenote Lidy Eijgenhuijsen zich warm op een tochtje langs de Tjonger. Lidy wil graag in beweging blijven en dat lukt niet echt met haar scootmobiel. Deze twee zijn niet de enigen die van de fiets genieten, er hebben vorige zomer en herfst al aardig wat mensen op gefietst. Voor het gebruik van de duofiets klik hier.
Het seizoen is weer begonnen, merkt fietscoördinator Lieuwe Eiling. Hij gaat op zaterdag 14 april met een andere (oud-) dorpsgenote langs de Tjonger fietsen. Niemand minder dan Lutz Jacobi opent dan om 12 uur het brugpaneel – en gaat vervolgens met Lieuwe per duofiets naar het molenpaneel.  Kijk hier voor meer informatie.
Lieuwe – en andere geoefende fietsvrijwilligers – zijn op 14 april vast wel bereid met andere klanten te gaan fietsen. Zorg dat u erbij bent of mail met duofietsmildam@hotmail.com (tel. 06-18860974)