Kennismaken met Le Roy

Een mini cursus in de Ecokathedraal op donderdagavond 28 juni en 5 juli voor belangstellenden uit Mildam, Katlijk, Bontebok en omgeving.

We beginnen om 19.30 uur in het atelier met een kop koffie of thee en een korte inleiding, daarna gaan we buiten aan de slag met stapelen. Twee praktische avonden om te ontdekken wat de fascinatie van Louis Le Roy was en vooral ook wat kun je er zelf mee – hoe kun je in je eigen omgeving aan de slag met het hergebruik van materialen.

De cursus wordt gegeven in het kader van het PlusMienskip project en is een initiatief van Plaatselijk Belang en stichting TIJD – de erfgenamen van het gedachtengoed van Louis Le Roy. De avond wordt begeleid door Marcel Prins en andere leden van de bouwploeg die normaal iedere dinsdagmiddag door bouwen aan de Ecokathedraal. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan bij Marcel Prins via mail contact@marcelprins.nl – u kunt zelf kiezen om een van de twee of beide avonden te komen. Een mooie gelegenheid om eens nader te kennen met dat toch wonderlijke fenomeen Ecokathedraal dat onderdeel uitmaakt van onze directe omgeving. Voor wie na de kennismaking meer wil weten kan zijn kennis verdiepen door zicht aan te melden voor een van de Workshops in Heerenveen Ecokathedraal denken en werken op 19 september, 3 oktober, 7 november of 28 november. Kosten 50,- euro per persoon, inclusief lunch en een boek van de stichting TIJD naar keuze. Meer informatie of aanmelden kan via de site www.ecokathedraal.nl

Cursus op donderdagavond:
28 juni en/of 5 juli, half 8

Atelier Ecokathedraal, aan de Yntzelaan in Mildam
Aanmelden kan bij Marcel Prins ,via mail contact@marcelprins.nl