Onderteken NU de Steunbetuiging voor glasvezel in Mildam!

De provincie is al lang op zoek naar een partner om de grootschalige aanleg van glasvezel in Fryslân mogelijk te maken. De gemeente Heerenveen heeft ons als PB aangeschreven met het verzoek onderstaande steunbetuiging te ondertekenen en dat hebben we ook gedaan. In onze Dorpsvisie en in de Themagroep Wonen/Verkeer/Veiligheid is meer dan eens gevraagd om dot proces te versnellen. Wij vragen als PB Mildam u dan ook ons daarbij te helpen door bijgaande PDF te openen in te vullen en als scan of foto op te sturen naar: info@dfmopglas.nl (of op papier naar het adres dat er in genoemd wordt).

KLIK HIER VOOR DFMopGlas KN – Steunbetuiging.pdf

DFM op glas schrijft hierover: Enige weken geleden stuurden wij u een verzoek om bijgevoegd document  te lezen en indien u akkoord bent, het formulier te tekenen en aan ons te retourneren. We hebben nog niet alle formulieren retour vandaar dat u deze herinnering krijgt. We zouden het erg op prijs stellen om dit voor komende maandag toch nog even te doen. Komende week maken we alle documenten klaar en stuurt Kabelnoord het pakket naar de Provincie. Uiterlijk 3 oktober horen we dan of Kabelnoord de tender gegund wordt. Dan komt er een einde aan een half jaar hard werken, rekenen, informeren, gesprekken met banken en aannemers, bezoeken aan alle gemeenten, informatieavonden etc.

Dan kunnen we, hopen we, aan de slag! Dan krijgen we glasvezel, ook in jullie dorp. Daar gaan we voor! namens de DFMopGlas,

Anja Rombout
Jaap Bosma

Binnenkort moeten dus de verzamelde steunbetuigingen worden ingeleverd. Ondersteun daarom nu dit initiatief met uw handtekening!

Wiebe Nijlunsing vz PB Mildam, Herman Miedema, trekkker Themagroep WVV.