Ouderschap in Corona-tijd

Het ouderschap is sowieso altijd al een flinke uitdaging, maar de meeste ouders zullen herkennen dat er nu in deze Corona-tijd méér van hen wordt gevraagd. Alle ballen in de lucht houden met het thuiswerken, de lockdown, het thuisonderwijs, de mogelijk financiële zorgen en soms ineens een plotselinge quarantaine. Het is gewoon topsport!

En wat als het nu echt om topsport zou gaan?
Dan kreeg je begeleiding van een trainer/een coach. Werd alles georganiseerd zodat jij het beste uit je zelf kon halen en je een topprestatie kon leveren. Maar helaas, het ouderschap wordt niet gezien als topsport, want dat moet je toch zelf kunnen? Helemaal nu het zo lastig is om hulp te vragen. Want wie kan wat voor je doen in deze Corona-tijd…?

Toch kun je hulp vragen en krijgen. Soms uit onverwachte hoek uit je omgeving, maar ook door aan de bel te trekken bij iemand van bijvoorbeeld het preventieteam.

Laat ons jouw trainer/coach zijn die je kan helpen om het beste uit jezelf te halen. Door te luisteren, met je mee te denken of misschien zelfs tips te geven die jou kunnen helpen om die topprestatie, die het ouderschap is, zonder blessures te leveren!

Het preventieteam is er voor jullie, bel ons gerust.

Mireille Prins
088-2299 858 /m.prins@ggdfryslan.nl
Jeugdverpleegkundige GGD Fryslân