Programma openluchttheater “Et Darreltien” Ter Idzard

Een gevarieerd openluchtprogramma in Ter Idzard

Openluchttheater “Et Darreltien” 2016

Na een jaar van afwezigheid wil ik toch de draad weer oppakken en gaan er dit jaar weer 3 matineevoorstellingen komen in  “Et Darreltien”, met toch weer een aardige diversiteit aan “Kunstuitingen”. Ik hoop dat het uitnodigt om te komen kijken en dat ik jullie hiermee weer kan laten genieten van de diversiteit van de voorstellingen. Hieronder een overzichtje van wat er zoal zal gaan gebeuren.

De 1e voorstelling: zondagmiddag 5 juni

Een voorstelling met verschillende artiesten, Iemand die u al kent van een eerdere voorstelling n.l.  Cor Trompetter nu als duo met de gitarist Peter Hassing.

Joop Kaandorp, een  accordeon speler met melodieën uit verschillende landen, en Peter Asmussen  die gitaren maakt en u daar iets over zal vertellen en laten horen.

De 2e voorstelling: zondagmiddag 10 juli

Een middag met zoals gebruikelijk een hoofdrol voor het Stellingwerfs. Deze middag hebben we een primeur! Iets wat nog nooit in een openluchttheater is geweest n.l. een “hoorspel”,  en dat is geschreven door Koosje Hornstra. Heel bijzonder in de openlucht een hoorspel maar waar het overgaat wil ik u wel zeggen, dat is een mobieltje, maar de clou ga ik niet verklappen, dat moet u maar komen bekijken, maar wel heel bijzonder!!!!  Verder “Mirjam Acoustic”  en nog een singer/songwriter

De 3e voorstelling: zondagmiddag 4 september

Deze voorstelling staat weer geheel in het teken van de jeugdige “Kunstenaars”. Met onder andere een saxofonist, zangeres e.d. kom deze jongeren aanmoedigen want zij hebben het echt nodig. Als je iets wilt beginnen wil je graag een podium hebben om op te treden en dat is wat we ze graag willen bieden.

Dus kom massaal voor deze jongeren.

Al deze voorstellingen zijn van 14.00 – 16.00 uur  en gaan altijd door ook met slecht weer, dan gaan we naar binnen in het Dorpshuis.

Entree van de voorstelling is: € 4.00 en tot 16 jaar € 1,00 euro.

Graag tot ziens!