Sanne Lolkema – Jongerenwerkster Stichting Caleidoscoop

Als jongerenwerker ben ik zichtbaar in de wijk en kom ik  het liefst en zo veel mogelijk in contact met jongeren. Wat is er voor jullie te doen en waar wordt je blij van, hoe gaat het met je, wie ben je en wat houdt je bezig?
Ik sta vanuit mijn werk altijd naast de jongeren en vind het belangrijk dat zij zichzelf kunnen en mogen zijn, thuis, op school en in de wijk. Ik zet mij hier graag voor in. Regelmatig heb ik gesprekken met jongeren op straat, en soms maken we een afspraak ergens anders. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk. Verder ondersteun ik ook graag jongeren bij hun talenten en ideeën. Laten we kijken wat we daar mee kunnen doen!
Wil jij graag met mij in contact komen?
Je mag me volgen op Instagram: @Sannejongerenwerker of een appje/belletje doen op
06-52327684. Ook ouders mogen mij benaderen voor vragen: s.lolkema@caleidoscoopheerenveen.nl