Senioren zien ze vliegen!

De jaarlijkse dagreis voor alle 55+’ers uit Katlijk en Mildam op donderdag 9 mei ziet er weer spannend uit! Om half 10 vertrekt een bus van Dalstra vanaf Hof van Schoterland naar

Seniorenochtend is maandelijks in het Trefpunt, en jaarlijks is er het soosreisje
het Aviodrome in Lelystad. Daar wacht rond 10.30 uur de koffie met gebak. Vervolgens is er alle tijd om rond te kijken in dit grootste luchtvaart themapark van Europa. Het lucht- en ruimtevaart museum bergt niet alleen een Uiver, Boeing 747, Fokker Spin en Douglas DC-3 toestellen, maar ook de allereerste vliegtuigjes, die met touwen en spijkers zijn gemaakt. Met een lunchpakket dat Coop Brouwer heeft gesponsord kan men buiten ook hedendaagse toestellen zien vliegen, want luchthaven Lelystad is vlakbij. Daar hoopt men in de toekomst uit te breiden tot wel 45.000 ‘vliegbewegingen’ van passagiersvliegtuigen.
Flevoland heeft veel te bieden! Om 14.00 uur gaan de senioren naar de Yakult fabriek in Almere voor een bezichtiging en proeverij. Daarna vertrekt men met een goed gevulde goody-bag naar het diner van 18:00 uur in Tollebeek, Noordoostpolder. Om 20.30 uur hoopt Dalstra eenieder weer af te leveren in Mildam.

Opgeven kan tot 7 mei bij Marianne Kerkstra (542226) of Bonnie Haanstra (542359)
Deelname à € 60 kan gestort worden op NL61 RABO 0331 604 612 t.n.v. Soos Katlijk-Mildam

Coop Brouwer verzorgde ook de lunch langs de IJssel in Deventer