Vrijwilligersdag  NL DOET 10 maart 2018

Ook dit jaar, op 10 maart a.s. van 9.00 uur tot 13.30 uur, doen de inwoners van Mildam mee om samen het dorp weer fris en netjes te maken. Zoals altijd gaan we door het dorp met een emmer en sop om de verkeersborden, bankjes en speeltoestellen weer schoon te maken en het zwerfafval op te ruimen.

Daarnaast hebben we dit jaar de klus uitgebreid in samenwerking met de Stichting van Le Roy. Bioloog Louis Le Roy heeft een eco-kathedraal aangelegd in ons dorp met een atelier waar enige schoonmaakwerkzaamheden hoognodig zijn. Tevens zal er een natuurlijke erfafscheiding worden gerealiseerd van plus minus 20 meter.

Met het opknappen van het atelier kunnen we ervoor zorgen dat de dorpsbewoners en vrienden van Le Roy een representatief onderkomen krijgen. In het kader van LF2018 worden er meerdere workshops gegeven dit jaar om de theorie over de Ecokathedraal uit te leggen iedereen die het interessant vind.

Wil je ook graag als vrijwilliger aan de slag op 10 maart a.s. Je kunt je aanmelden op de www.nldoet.nl  In de week van 3 tot 9 maart krijg je van de organisatie NL Mildam een mail met meer informatie! De koffie staat klaar in het atelier!!

Dus geef je snel op, hoe meer handjes hoe mooier het resultaat! Tot dan.