Winter Wonderfeest geeft gulle gift Lopers voor Rollers

Op een zonovergoten zaterdagochtend, de laatste dag van november, vindt er een ontmoeting plaats voor de Thomastsjerke in Katlijk tussen een initiatief voor de jongeren in Katlijk en omgeving, bestuursleden van het Winter Wonderfeest, en voor de ouderen in Katlijk en omgeving, Lopers voor Rollers. Winter Wonderfeest wordt jaarlijks georganiseerd door de hechte vriendengroep bar Le Clos (du Notaire).

De reden is dat het bestuur van het Winter Wonderfeest in Katlijk besloten heeft tijdens een vergadering een schenking te doen aan Lopers voor Rollers. Iets schenken aan het dorp waar iedere winter, dit jaar al voor de vijftiende keer, een Winter Wonderfeest wordt georganiseerd.

Bauke Hooijsma en Tsjeard Hoekstra, twee van de ongeveer tien bestuursleden die iedere donderdagavond vergaderen voor het Winter Wonderfeest overhandigen een prachtig mooi ontworpen cheque ter waarde van 500 euro aan twee bestuursleden van Lopers voor Rollers, Hiltsje Oenema en Yvonne Brouwer.

 

Lopers voor Rollers wordt dit jaar al voor de achttiende keer georganiseerd. Ook dit jaar worden (oud)bewoners van Katlijk en omgeving in juni door vrijwilligers meegenomen op een mooie wandeling voor een voor hun vaak bekende omgeving, met een lunchstop en koffie en thee. Dit wordt mogelijk gemaakt door giften als deze en sponsoring van bedrijven in de omgeving.

Het Winter wonderfeest zal weer plaatsvinden in februari, om precies te zijn zaterdag 1 februari, zie ook www.bar-ketlik.com